Jordi Villà, nou vicerector de Recerca de UIC Barcelona

12/09/19
Comparteix aquesta informació

El Dr. Jordi Villà i Freixa ha estat nomenat nou vicerector de Recerca, Innovació i Transferència de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona).

Jordi Villà, nou vicerector de Recerca de UIC Barcelona

El Dr. Villà és doctorat en Química i ha centrat la seva recerca en la Bioquímica Computacional i la Biofísica. Des del 2012, ha estat a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, on ha ocupat el càrrec de degà de la Facultat de Ciències i Tecnologia, i, des del juliol de 2014 fins a principis de 2019, el de vicerector de Recerca i Transferència del Coneixement. Durant aquest temps ha liderat també el Computational Biochemistry and Biophysics lab. 

Durant la seva carrera acadèmica, el Dr. Villà ha estat investigador del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona amb un contracte Ramón y Cajal, professor agregat de la Universitat Pompeu Fabra i catedràtic a la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Ha fet estades de recerca a universitats dels Estats Units, el Regne Unit i Polònia. L’any 2011, va cofundar Ascidea, Computational Biology Solutions. 

El nou vicerector substitueix així el Dr. Toni Mora, que durant els darrers tres cursos ha estat al capdavant d’aquest vicerectorat i que ha passat a dirigir l’Institut de Recerca en Avaluació i Polítiques Públiques de UIC Barcelona.