Jornada de Portes Obertes a tots dos campus de la UIC

15/04/13
Comparteix aquesta informació

La UIC va obrir les portes al Campus Barcelona i al Campus Sant Cugat el 13 d'abril passat. Durant la jornada pares i futurs alumnes van poder informar-se de les titulacions que s'imparteixen a la Universitat i visitar-ne les instal·lacions.

Jornada de Portes Obertes a tots dos campus de la UIC

Després d’un acte de benvinguda i lliurament del material, els assistents van participar en una sessió informativa general sobre la Universitat. Seguidament, al Campus Barcelona, les persones interessades en els graus de Periodisme, Publicitat i Comunicació Audiovisual van poder visitar les instal·lacions del plató, les sales de postproducció i l’estudi de ràdio. Així mateix, els qui es van interessar pels graus d’Educació van poder visitar les instal·lacions de la Facultat.

A continuació, els alumnes van tenir una conferència amb Marta Delgado, alumna de primer del grau d’Arquitectura i recentment guanyadora del Premi Nacional de Batxillerat, que atorga el Govern d’Espanya als quinze alumnes de batxillerat amb més bona qualificació, i del Premi Extraordinari de Batxillerat que atorga la Generalitat de Catalunya. En la seva xerrada, Delgado va donar les claus per superar les PAU amb èxit als alumnes que pròximament passaran per aquest examen.

Al Campus Sant Cugat la jornada va seguir de manera semblant i els participants, prop de 230 persones, van poder visitar els laboratoris, el laboratori de simulació i les instal·lacions de la Facultat d’Odontologia.

Per la seva banda, l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura (ESARQ) va tenir una jornada de portes obertes específica, en la qual els alumnes interessats van poder visitar-ne les instal·lacions i veure l’exposició de treballs que els alumnes de primer a cinquè de l’Escola havien desenvolupat en l’assignatura de Projectes.