Josep Maria Bunyol comparteix les seves experiències com a crític amb els alumnes de tercer de Comunicació Audiovisual

16/12/14
Comparteix aquesta informació

El guionista i crític audiovisual Josep Maria Bunyol va impartir la sessió “L’experiència d’un crític en primera persona” als alumnes de tercer de Comunicació Audiovisual dins l’assignatura Anàlisi i Crítica Televisiva. 

Josep Maria Bunyol comparteix les seves experiències com a crític amb els alumnes de tercer de Comunicació Audiovisual

En una sessió distesa i propera, el convidat va compartir amb els alumnes la seva experiència com a crític en diferents mitjans audiovisuals, especialment a la televisió i a la ràdio, i els va transmetre com enfoca una crítica i quins punts en destaca.

La sessió es va emmarcar dins l’assignatura Anàlisi i Crítica Televisiva que imparteix la professora Raquel Crisóstomo als alumnes de tercer de Comunicació Audiovisual.

Josep Maria Bunyol és guionista del programa “En guàrdia!” de Catalunya Ràdio i és col·laborador habitual del programa “Els Matins” de TV3 i “Via Lliure” de RAC 1, en els quals participa com a crític de cinema. També és articulista de la revista Serielizados.

La sessió és una de tantes que organitza habitualment la Facultat de Ciències de la Comunicació amb l’objectiu d’acostar la realitat professional del món audiovisual als alumnes.