Juan Trias de Bes, nou membre de la Reial Acadèmia Europea de Doctors

31/10/17
Comparteix aquesta informació

El Dr. Juan Trias de Bes, director de la Càtedra hARQware i professor de l’àrea de Projectes de UIC Barcelona School of Architecture, va ser rebut com a acadèmic numerari de la Reial Acadèmia Europea de Doctors (RAED). L’acte de recepció va tenir lloc dijous passat, 26 d’octubre, a la sala d’actes de Foment del Treball.

Juan Trias de Bes, nou membre de la Reial Acadèmia Europea de Doctors

Acte d’ingrés a la Reial Acadèmia del Dr. Juan Trias de Bes © Reial Acadèmia Europea de Doctors

En l’acte, el Dr. Trias de Bes va llegir el discurs d’ingrés “Barcelona, galeria urbana”. En nom de la RAED, l’acadèmic numerari Jaime Rodrigo de Larrucea, doctor en Dret i en Enginyeria Nàutica, va ser el responsable de fer el discurs de contestació.

Juan Trias de Bes és arquitecte per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona. Va obrir el seu estudi professional TDB Arquitectura el 1992 i és autor d’obres institucionals com la Residència Universitària Sarrià, la seu de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, la seu central dels laboratoris Grífols o l’Escola de Negocis ESADE al Campus de Sant Cugat del Vallès (Barcelona). En el camp de la rehabilitació d’edificis acredita intervencions com l’Hotel Mandarín Oriental de Barcelona, el Centre de Convencions i seu institucional d’ESADE a Barcelona o l’edifici Casa Burés, destinat a habitatge col·lectiu, també a Barcelona.

El Dr. Trias de Bes és director de la Càtedra hARQware de UIC Barcelona, orientada a la innovació i el desenvolupament de noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) relacionades amb l’arquitectura i professor de l’àrea de Projectes de UIC Barcelona School of Architecture.

Discurs Dr. Juan Trias de Bes a la RAED