Jutges mercantils, catedràtics i magistrats exposen les últimes tendències sobre acords de refinançament i actualització concursal

09/11/15
Comparteix aquesta informació

El Saló de Graus de UIC Barcelona va acollir els dies 28 i 29 d’octubre les jornades “Reestructuració d’empreses en dificultats econòmiques: acords de refinançament i conveni concursal” organitzades per la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials i M & M advocats.

Jutges mercantils, catedràtics i magistrats exposen les últimes tendències sobre acords de refinançament i actualització concursal

Les jornades van tenir deu ponents, tots ells jutges mercantils, catedràtics i un magistrat de la sala primera del Tribunal Suprem. Al llarg de tots dos dies, es van abordar les últimes modificacions legals en les formes de superar una dificultat financera quan el deutor entra en crisi. 

En total hi van participar més de 70 professionals, principalment advocats, auditors i empleats de les assessories jurídiques de diverses entitats financeres, així com un grup de jutges nombrós que prepara l’especialitat mercantil. 

Les jornades van tenir lloc en el marc de dos canvis legislatius molt rellevants que fan més necessari l’intercanvi de coneixement i experiències per saber com es resolen aquests problemes. Les sessions tenien com a objectiu actualitzar els coneixements dels assistents i intercanviar experiències professionals entre els ponents i els assistents. Per això últim, tant els assistents com els ponents van poder intercanviar, abans de la celebració de les jornades, resolucions que després van ser objecte de comentari en les ponències.