La Clínica Universitària d'Odontologia de la UIC no tanca per vacances

25/07/14
Comparteix aquesta informació

La Clínica Universitària d'Odontologia (CUO) de la UIC seguirà atenent durant el mes d'agost els pacients que s'hagin de visitar, ja que estarà oberta de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 h. La CUO està situada al Campus Sant Cugat de la Universitat (planta baixa de l'Hospital General de Catalunya) i rep unes 4.000 visites al mes.

Aquesta clínica universitària, adscrita a la Facultat d’Odontologia de la UIC, aposta sempre per estudiar, implantar i testar totes aquelles novetats que apareixen al mercat –sempre que compleixin uns requisits de garantia i fiabilitat– tant en materials com en tractaments, ja que el seu objectiu últim és contribuir a la formació integral dels alumnes d’Odontologia de la UIC, tant de grau com de postgrau.

La CUO té 56 boxs per a la pràctica odontològica situats a tres clíniques generalistes, una clínica de pacients especials –amb 2 boxes–, i una clínica en cirurgia especialitzada, amb 6 boxes.

Durant el mes d'agost, l’equip de professionals de la Clínica seguirà atenent els pacients amb la mateixa premissa: posar la tecnologia i la innovació al servei del benestar del pacient.