La comunitat universitària ret homenatge al periodista i professor Carlos Pérez de Rozas

24/01/20
Comparteix aquesta informació

El degà de la Facultat de Ciències de la Comunicació de UIC Barcelona, Alfonso Méndiz, ha participat en l’homenatge interuniversitari que s’ha brindat al cèlebre periodista i docent Carlos Pérez de Rozas, mort l’estiu passat.

La comunitat universitària ret homenatge al periodista i professor Carlos Pérez de Rozas

L’auditori del Campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra ha acollit l’homenatge que la comunitat universitària ha volgut retre a Carlos Pérez de Rozas, fotògraf, periodista i docent que va morir l’estiu passat. En l’acte han participat diferents personalitats del món de la comunicació i els degans de les facultats en què va exercir com a docent, entre les quals es trobava UIC Barcelona.

El degà de la Facultat de Ciències de la Comunicació de UIC Barcelona, Alfonso Méndiz, ha tingut unes paraules de record per a Pérez de Rozas, de qui ha dit que “estimava la seva professió i feia entusiasmar els seus alumnes a través d’unes classes plenes de passió”. Méndiz ha volgut destacar “l’empremta que ha deixat en les quatre facultats de Comunicació en què va impartir classes, uns centres molt diferents però que noten la seva absència de la mateixa manera”.

A més a més, el també periodista i actual professor de la Facultat, Toni Piqué, li ha dedicat una emotiva glossa en la qual ha retratat l’entusiasme, la passió, la vitalitat i la proximitat que el Carlos transmetia en tot allò que feia.    

L’acte, coorganitzat per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), la Universitat Ramon Llull-Blanquerna (URL), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i UIC Barcelona, ha permès recordar i subratllar la incidència que va tenir el periodista barceloní no només en l’àmbit professional sinó també en l’acadèmic.