La Dra. Ana Cocho-Bermejo presenta la plataforma CivicWise a l’EME3 IX International Architecture Festival

16/12/15
Comparteix aquesta informació

La Dra. Ana Cocho-Bermejo, professora de la School of Architecture de UIC Barcelona, ​​va presentar CivicWise juntament amb Domenico Di Siena, fundador de la plataforma, en el IX Festival Internacional d’Arquitectura EME3, que va tenir lloc a L’Instituto Europeo di Design de Barcelona entre el 22 i 25 d’octubre.

La Dra. Ana Cocho-Bermejo presenta la plataforma CivicWise a l’EME3 IX International Architecture Festival

CivicWise és una comunitat que promou l’apoderament cívic i l’urbanisme participatiu. Un dels objectius que té és aconseguir rescatar l’experiència i el coneixement de les persones que transformen i milloren la qualitat de la vida en comú sense formar part de grans organitzacions públiques o privades. 

Després de la presentació del projecte, es va dur a terme un workshop intensiu sobre metodologies col·laboratives de disseny urbà basades en les eines de la nova era digital. 

L’objectiu de l’EME3 International Architecture Festival és descobrir, entendre i compartir noves formes d’arquitectura i urbanisme vinculades a les realitats de les societats actuals, a través de la reflexió i els intercanvis entre els professionals que hi participen i el públic assistent.