La Dra. Laura Pousa presenta ‘La memoria televisada. Cuéntame cómo pasó’ a la Sorbona

19/05/16
Comparteix aquesta informació

La Dra. Laura Pousa, professora del Grau en Comunicació Audiovisual, va presentar el dia 12 de maig el llibre La memoria televisada. Cuéntame cómo pasó , sobre la sèrie de televisió, en el seminari “Figures charismatiques de la transition”, de Nancy Berthier, a la Universitat de la Sorbona de París.

La Dra. Laura Pousa presenta ‘La memoria televisada. Cuéntame cómo pasó’ a la Sorbona

A més a més, durant la seva estada a la Universitat de la Sorbona, la Dra. Laura Pousa va impartir una sessió titulada “La búsqueda del equilibrio profesional: investigar y ser guionista en España”.

Sobre Laura Pousa

Laura Pousa és guionista i doctora en Història del Cinema per la Universitat Autònoma de Madrid. Compagina la seva carrera professional com a creadora de ficció —amb més de deu anys d’experiència com a guionista de televisió— amb la docència universitària i la investigació. Ha estat professora a la Facultat de Belles Arts de la Universitat Complutense de Madrid (Campus d’Aranjuez) i actualment, és docent a la Universitat Internacional de Catalunya. El 2012 va estar nominada al Goya 2012 al Millor Curtmetratge de Ficció per Meine Liebe i va rebre el premi The Abbas Kiarostami Film Seminar. La memoria televisada: «Cuéntame cómo pasó» (Comunicació Social, 2015) és el seu primer llibre.