La Dra. M. Dolors Navarro, nou membre del claustre acadèmic de la Harvard Medical School

16/01/15
Comparteix aquesta informació

La Dra. M. Dolors Navarro, professora de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut i directora de l’Institut Albert J. Jovell de Salut Pública i Pacients de la UIC, ha estat nomenada professora mentora i tutora dels alumnes de primer de Medicina de la Harvard Medical School. 

La Dra. M. Dolors Navarro, nou membre del claustre acadèmic de la Harvard Medical School

La professora Navarro té una estreta vinculació amb la Universitat de Harvard, ja que hi va cursar una part de la seva formació i anualment hi organitza cursos des de l’Institut que dirigeix a la UIC. Aquest nou nomenament reforça el seu lligam amb Harvard i es concreta en què els alumnes de primer poden escollir-la com a assessora per fer estades a l’Institut Albert J. Jovell i implicar-se en els projectes que s'hi porten a terme. A dia d’avui ja té dos alumnes adjudicats per al juny-juliol de 2015.

La Dra. M. Dolors Navarro (Barcelona, 1961) és metgessa especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública, doctora en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Master of Public Health i Master of Science per la Universitat de Harvard, màster en Direcció de Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra i, en Gestió Estratègica i Lideratge Social per l'IESE Business School, de la Universitat de Navarra. Actualment, és professora responsable de l'Àrea d'Epidemiologia i Salut Pública de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la UIC, directora de l'Institut Albert J. Jovell de Salut Pública i Pacients de la UIC, membre del Comitè de Bioètica de Catalunya, membre del Comitè Assessor de l'European Patients' Forum, membre del Comitè Científic de la Innovative Medicines Initiative, a Brussel·les, i presidenta del Fòrum Espanyol de Pacients i del Fòrum Català de Pacients.