La Facultat de Ciències de la Comunicació firma un conveni amb l'ADECEC

15/01/15
Comparteix aquesta informació

El 15 de gener de 2015, la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UIC i l’Asociación de Empresas Consultoras en Relaciones Públicas y Comunicación(ADECEC) van signar un conveni de col·laboració  amb la finalitat d’acostar el dia a dia dels professionals del sector als alumnes i col·laborar en projectes d’investigació, entre d’altres. 

Gràcies a aquest acord de col·laboració, els estudiants de la UIC podran beneficiar-se de seminaris, conferències i cursos de postgrau de l’associació que representa les principals empreses consultores de les relacions públiques a Espanya. D’altra banda, la Universitat col·laborarà amb l’ADECEC a l’hora de dur a terme programes científics i de recerca, projectes concrets i intercanvi d’informació, a més de l’assessorament mutu pel que fa a la planificació, l’organització i l’execució d’estudis i investigacions. Tanmateix, ADECEC cooperarà amb la UIC en l’edició de publicacions d’interès comú per totes dues institucions.

El conveni de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UIC amb l’ADECEC millorarà encara més les relacions que la Universitat manté amb les principals consultories de relacions públiques que existeixen al nostre país. La firma del conveni va ser protagonitzada per la Sra. Teresa García Cisneros, presidenta de l’ADECEC, i el Dr. Pere Alavedra i Ribot, rector de la Universitat Internacional de Catalunya.