La Facultat de Ciències de la Comunicació inaugura el Cinema Summer Camp

07/07/16
Comparteix aquesta informació

El dilluns 4 de juliol la Facultat de Ciències de la Comunicació de UIC Barcelona va inaugurar la primera edició del Cinema Summer Camp, un curs d’una setmana que pretén apropar els alumnes de batxillerat amb inquietuds audiovisuals a la indústria cinematogràfica. 

La Facultat de Ciències de la Comunicació inaugura el Cinema Summer Camp

Durant el curs, els alumnes han adquirit les habilitats necessàries per realitzar una petita producció cinematogràfica, ser capaços de comprendre els elements bàsics del llenguatge cinematogràfic i treballar en equip durant la gravació d’un curtmetratge.

El primer dia, els alumnes van aprendre conceptes teòrics sobre com es crea un curt; el segon, van preparar un rodatge; el tercer i el quart, van fer el rodatge dins les instal·lacions de UIC Barcelona i el cinquè, el muntatge i la presentació.

L’activitat ha estat coordinada per Sonia Martínez, professora del Grau de Comunicació Audiovisual, amb una trajectòria professional al món del cinema i la televisió de més de quinze anys, durant els quals ha rodat diverses pel·lícules com la saga de Rec o Buried i sèries com Polseres Vermelles, i a la televisió ha format part de programes com Operación Triunfo o Buenafuente