La Facultat d’Educació acomiada la sisena promoció de grau

29/06/18
Comparteix aquesta informació

Els alumnes de quart de tots dos graus van gaudir d’una celebració en la qual no van faltar els consells, les orles, els llibrets amb dedicatòries i la música.

La Facultat d’Educació acomiada la sisena promoció de grau

La Facultat d’Educació ha acomiadat la sisena promoció de grau amb un acte festiu organitzat a l’Aula Jardí. El 22 maig, els alumnes van celebrar aquesta trobada prèvia a la graduació en la qual es van lliurar les orles i els llibrets “Vademestres” amb dedicatòries de companys. 

A l’acte, hi va assistir la degana de la Facultat, Esther Jiménez, que es va dirigir als alumnes per desitjar-los el millor en aquesta nova etapa. Després, va cedir la paraula al vicedegà, Salvador Vidal, que va voler transmetre’ls que sempre que ho necessitin, podran comptar amb UIC Barcelona. Per la seva banda, la directora d’Alumni, Inmaculada Ortega, es va centrar en les sortides professionals del sector. 

El punt i final el van posar els alumnes Marc Crosas i Pau Borell que van amenitzar la vetllada amb la seva música. Un fi de festa als jardins del Campus Barcelona a les portes de la graduació dels respectius graus.