La Facultat d’Educació de UIC Barcelona acull la 4a edició de les Richmond Spring Sessions

11/04/16
Comparteix aquesta informació

El dissabte 9 d’abril va tenir lloc a la Facultat d’Educació de UIC Barcelona la 4a edició de les Richmond Spring Sessions. La jornada, centrada en l’aplicació de la docència dinàmica, va reunir més de cent professors i futurs professors d’anglès.

La Facultat d’Educació de UIC Barcelona acull la 4a edició de les Richmond Spring Sessions

Aquestes jornades, iniciativa de l’Editorial Richmond/Santillana, tenen lloc a UIC Barcelona des de fa quatre anys i són com una formació contínua de professorat i futur professorat d’anglès de primària i secundària.

Enguany, la jornada pretenia mostrar les capacitats comunicatives que faciliten l’aprenentatge de l’anglès. Així, les sessions van començar amb l’obra de teatre escenificada per Barcelona Improv Group (BIG) que, segons va explicar l’alumna Rebecca Prieto, de tercer d’Educació Primària, que va assistir a la Richmond Spring Session, “mostrava, de manera improvisada diferents metodologies per realitzar una bona comunicació”.

Els participants, a més de la representació teatral, segons si es dedicaven a primària o a secundària, van tenir l’oportunitat de participar en dos tallers didàctics, impartits per professors nadius. També hi va participar la professora Janine Knight, de l'Institute for Multilingualism de la nostra universitat.