La Facultat d'Educació rep el certificat d'acreditació i els segells de qualitat atorgats per l'AQU Catalunya

15/06/15
Comparteix aquesta informació

L'Agència per la Qualitat Universitària de Catalunya (AQU Catalunya) ha atorgat el certificat d'acreditació i els segells de qualitat als graus en Educació Primària i en Educació Infantil de UIC Barcelona. A l'acte celebrat a la Pedrera, el 21 de maig passat, el degà de la Facultat, Enric Vidal, va ser l'encarregat de recollir-lo. També han resultat avalades les facultats de Ciències Econòmiques i Socials, Humanitats i Medicina.

La Facultat d'Educació rep el certificat d'acreditació i els segells de qualitat atorgats per l'AQU Catalunya

En l'acte de lliurament d'aquests primers certificats d'acreditació a les universitats, hi va haver una àmplia representació de UIC Barcelona, ​​i cal destacar que els graus en Medicina, Educació Infantil i Primària i Humanitats i Estudis Culturals són els primers estudis catalans del seu àmbit que els han obtingut.

Per renovar les acreditacions i per obtenir els segells de qualitat, els estudis impartits a UIC Barcelona han hagut de superar els criteris d'un comitè avaluador extern que, mitjançant l’anàlisi documental, visites i entrevistes, tant a alumnes com a professors, ocupadors i directius, ha constatat que veritablement es compleixen els estàndards preestablerts.

El procés d'acreditació continuarà al llarg del proper any i mig, i les visites i indagacions se centraran, en aquest cas, en les facultats de Dret, Comunicació, Odontologia, School of Architecture i els departaments de Fisioteràpia i Infermeria.