La Facultat d’Odontologia, àmpliament representada i premiada al Congrés de SEPES 2016

01/11/16
Comparteix aquesta informació

Una gran quantitat de professors i alumnes de la Facultat d’Odontologia de UIC Barcelona, encapçalats pel Dr. Lluís Giner i la Dra. Sandra Fernández, degà i vicedegana de la Facultat, van assistir al 46 Congrés anual de la Societat Espanyola de Pròtesis Estomatològica i Estètica els dies 13, 14 i 15 d'octubre al Palau Euskalduna de Bilbao.

La Facultat d’Odontologia, àmpliament representada i premiada al Congrés de SEPES 2016

Al congrés, hi van assistir més de 2.200 participants i hi va haver conferències dels professors de UIC Barcelona Ramon Asensio, Victoria Sánchez D'Onofrio, Alejandra Millán i Miguel Roig. A més a més, Francisco Real, Alfons Quintana, Marta Serrat, Alberto José Tarozzi, Natalia Álvarez-Maldonado, Thomas Blanc, Esteban Padullés-Gaspar, Ramón Serrat, Serio Estefania, Luis Carlos Garsa, Elena Sicília, Ignacio Ginabreda, Belén Larruscain, Gemma Casasayas i Ricardo Díez hi van presentar comunicacions.

Natalia Álvarez Maldonado va obtenir el premi a la millor comunicació SEPES per un cas clínic i Borja Baldrich va obtenir una beca d’ajuda a la investigació de SEPES, que té com a missió constituir un suport econòmic per a la realització de treballs de recerca relacionats amb la pròtesi estomatològica i l’estètica dental.