La Facultat d’Odontologia organitza i acull l’International Medigene Seminar

20/03/15
Comparteix aquesta informació

El 5 de març passat, la UIC va acollir l’International Medigene Seminar, el qual va organitzar juntament amb l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC). Aquest seminari es va emmarcar en el projecte europeu “Genetic and environmental factors of insulin resistance syndrome and its long-term Complications in immigrant Mediterranean population”, sobre l’obtenció d’ADN a través de les dents.

 

La Facultat d’Odontologia organitza i acull l’International Medigene Seminar

El seminari es va estructurar en conferències de mitja hora que van ser impartides per la professora de la nostra facultat i impulsora del seminari, Maite Salagaray; per professors de la universitat francesa de Montpeller, i professionals de l‘ICAC i l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS).

Després de les conferències –sis en total– hi va haver un temps de discussió entre els assistents sobre els temes de què es va parlar durant el dia.

A més a més, el mes de febrer passat, la UIC i l’ICAC, del qual Maite Salagaray també forma part, van signar un conveni de col·laboració per a l’estudi de l’àrea funerària oriental de Tàrraco. La UIC hi aportarà assessorament científic, mentre que l’ICAC, tot allò relacionat amb la logística.