La Facultat d'Odontologia, present al VIII Fórum Dental del Mediterráneo

30/04/13
Comparteix aquesta informació

La Facultat d'Odontologia va ser present a la VIII edició del Fórum Dental del Mediterráneo (FDM) que va tenir lloc de l'11 al 13 d'abril en un dels recintes de la Fira de Barcelona. Durant el Fórum, es van presentar 115 pòsters i 59 comunicacions, dels quals 103 i 47, respectivament, eren d'alumnes de la Facultat.

La Facultat d'Odontologia, present al VIII Fórum Dental del Mediterráneo

El Fórum Dental del Mediterráneo és una trobada bianual que reuneix els professionals del sector de l’odontologia per presentar els últims avenços en innovació i recerca en aquest camp.

La Facultat d’Odontologia va disposar d’un estand informatiu a la fira a la qual van participar el degà de la Facultat, el Dr. Lluís Giner, el gerent de la Facultat i de la CUO, Joan Vidal, i professors de diferents departaments. Així mateix, es va aprofitar l'ocasió per establir i consolidar llaços entre la facultat i la indústria del sector dental.

Durant el Fòrum, es van presentar 115 pòsters i 59 comunicacions, dels quals 103 i 47, respectivament, eren d’alumnes de la UIC. La qual cosa correspon al 90% i 80% de participació correlativament. Els guanyadors dels primers premis de totes les categories: cas clínic, investigació, revisions i pòster, van ser atorgats a alumnes de postgrau i grau de la Facultat d’Odontologia.

Així en el cas clínic: el primer premi va ser per a Irene Tarazón, alumna del Màster en Odontologia Restauradora Estètica i el segon, per a Meritxell Losada, alumna del Màster en Periodòncia. En el cas de la categoria d’investigació, el primer va ser per a Rosario Puglisi, alumna del Màster en Periodòncia i el segon, per a Jordi Caballé, del Màster en Implantologia Oral. Pel que fa a la categoria de revisions, els guanyadors van ser Cecilia Barragán, del Màster en Periodòncia (primer premi) i Carlos Daniel Inácio, del Màster en Endodòncia (segon premi). Finalment, en l’àrea de pòsters, el primer premi va ser per a Carme Riera i Patricia Serramía, alumnes de quart curs de grau d’Odontologia i el segon, per a Paola de Aldecoa, alumna del Màster en Endodòncia.