La Facultat d’Odontologia, present en la 47a Trobada de la Divisió Europea de la International Association for Dental Research (IADR)

20/10/15
Comparteix aquesta informació

Els professors Maria Arregui, Ester Mestre, Lluís Giner i Montse Mercadé van participar en la 47a Trobada de la Divisió Europea de la International Association for Dental Research (IADR), que es va celebrar a Antalya (Turquia) els dies 15, 16 i 17 d’octubre. Allà van presentar el pòster “Validating the Spanish version of the DECLEI survey”.

La Facultat d’Odontologia, present en la 47a Trobada de la Divisió Europea de la International Association for Dental Research (IADR)

La professora Arregui, a més, va presidir la sessió de comunicacions orals titulades “Odontologia basada en l’evidència” i “Investigació sobre la base de la pràctica clínica”. També es va establir en la trobada un estand de la Facultat d’Odontologia, pel qual van passar més de cinc-centes persones, que van ser ateses pel gerent de la Facultat, el Sr. Joan Vidal, i el degà, el Dr. Lluís Giner.

L’objectiu d’aquestes trobades, i de la mateixa IADR, és avançar en la investigació i augmentar el coneixement per millorar la salut bucodental a tot el món. La seva acció se centra en l’establiment de programes de suport per promoure la recerca en salut oral i en l’organització d’activitats per al desenvolupament de relacions amb altres associacions amb la mateixa finalitat, així com amb institucions, indústria, científics i docents.