La Facultat d'Odontologia, present a la Dental Expo a Moscou

03/10/13
Comparteix aquesta informació

La Facultat d'Odontologia va participar amb un estand informatiu a la Dental Expo a Moscou, que va tenir lloc del 16 al 19 de setembre.

La Facultat d'Odontologia, present a la Dental Expo a Moscou

Entre els representants de la Faculta d’Odontologia, hi van assistir el Dr. Lluís Giner, degà de la Facultat d’Odontologia, el Sr. Joan Vidal, gerent de la Facultat i de la Clínica Universitària d’Odontologia (CUO), i el Dr. Rufino Bueno, director de la CUO.

La presència de la Facultat a la fira va servir, entre d’altres, per reforçar els vincles ja establerts amb la Moscow State Medical Stomatological University. Així, es van establir les bases per estudiar un possible conveni que permeti l’intercanvi d’alumnes i professors entre la UIC i la Moscow State Medical Stomatological University, així com per treballar de manera conjunta en el Grau en Odontologia.

A la fira, de caràcter anual, hi van assistir, en aquesta edició, més de 30.000 visitants professionals i més de 500 estands expositors que van presentar els últims avenços tecnològics, així com els productes i serveis més innovadors.