La Facultat d'Odontologia viatja a Kuwait per presentar la seva oferta acadèmica

25/04/13
Comparteix aquesta informació

La Facultat d'Odontologia va viatjar a Kuwait amb la finalitat de presentar i acreditar els postgraus i el grau en Odontologia a Kuwait els dies 14 i 15 d'abril.

La Facultat d'Odontologia viatja a Kuwait per presentar la seva oferta acadèmica

El Dr. Lluís Giner, degà de la Facultat d’Odontologia, i el Sr. Joan Vidal, gerent de la Facultat i de la CUO, es van reunir amb el ministre d’Educació kuwaitià, el Sr. Nayf Al-Hajraf; el ministre de Salut kuwaitià, el Dr. Mohamed Al-Haifi; el president de la Kuwait Dental Association, el Dr. Ahme Assad, així com amb el degà de la Facultat d’Odontologia de la Kuwait University, el Dr. Jawad M. Behbehani.

Així mateix, en el marc de la visita, el Dr. Roig, cap de l'àrea de Restauradora, i el Dr. Atari, director del Laboratori de Medicina Regenerativa, van impartir les conferències “Treatment planning of severely damage teeth: a conservative approach” i “Stem Cells”, respectivament, en el congrés de la Kuwait Dental Associaton.

En el mateix congrés, la Facultat també va estar representada en un estand informatiu on els assistents van poder conèixer el grau i els postgraus, així com els cursos i la investigació.