La Fundería Condals acull la VIII Trobada de la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu

26/10/16
Comparteix aquesta informació

La Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu va celebrar dimarts passat 25 d’octubre la VIII Trobada Empresarial, que va tenir lloc a la Fundería Condals, empresa situada a Manresa i associada recentment al projecte.

La Fundería Condals acull la VIII Trobada de la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu

La trobada, que en aquesta edició tenia com a tema central la missió personal a l’empresa, es va inaugurar amb una conferència a càrrec d’Alberto Ribera, professor de comportament humà de l’IESE. Ribera va parlar de l’empresa catalana La Fageda i el seu model de negoci. En aquest sentit, el professor va abordar l’estil d’un lideratge responsable i positiu en el cas d’un projecte social.

Per la seva banda, el Dr. Carlos Rey, director de la Càtedra i professor d’estratègia de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de UIC Barcelona, va exposar les tres dimensions de la missió: formal, motora i dinàmica.

També va participar en la jornada Ramon Pes, consultor en desenvolupament de persones i d’organitzacions, el qual va abordar el tema del compromís, els valors i la confiança de les persones i les empreses.

María Córdoba, directora de Recursos Humans a Synthon, va parlar de la selecció de persones a l’empresa basada en missió i valors. I Mayte Márquez, directora de desenvolupament a Franklin Covey Educació, va parlar de la missió personal segons Stephen Covey (filòsof de la gestió de reconegut prestigi).

La trobada empresarial va finalitzar amb les intervencions de Manuel Jiménez Maña, director general del Grup Jiménez Maña; Florent Aimon, director general de Vygon, i Ricard Casas, director de Recursos Humans a ISS facilty Services. Durant aquest últim tram, els ponents van donar a conèixer les seves experiències de la missió personal en la direcció per missions.

La jornada va incloure una visita institucional a les instal·lacions de la Fundería Condals, empresa líder i referent internacional en el sector de la fosa.