La III edició del Fòrum Premis Albert Jovell rep 320 projectes, un 21 % més que l’any passat

26/05/17
Comparteix aquesta informació

El Fòrum Premis Albert Jovell, promogut per Janssen i en col·laboració amb Cátedras en Red, està inspirat en el llegat del Dr. Albert Jovell, el qual va dirigir l’Institut Global de Salut Pública de la Universitat, que ara porta el seu nom. Aquest fòrum és un espai únic sobre salut que té l’objectiu de premiar les tasques desenvolupades per organitzacions socials i institucions lligades a l’àmbit sanitari dirigides a millorar els resultats en salut dels pacients a Espanya

La III edició del Fòrum Premis Albert Jovell rep 320 projectes, un 21 % més que l’any passat

El jurat, compost per 36 personalitats i representants de diferents àmbits relacionats amb la salut, ha seleccionat els projectes que han sabut transmetre més bé els valors d’afectivitat, efectivitat, innovació, compromís i humanitat i situar els pacients al centre de l’atenció sanitària de cadascuna de les 6 categories existents.

Aquest any, a més a més, es tornarà a atorgar un premi honorífic a la millor trajectòria professional lligada a la salut durant el mateix dia de la cerimònia de lliurament, que tindrà lloc a Madrid el 13 de juny de 2017 i es podrà seguir per streaming a través de www.foropremiosalbertjovell.es i del hashtag #ForoPremiosAlbertJovell.