La professora Asunción Verdera ha estat nomenada degana de la Facultat d’Educació

03/09/15
Comparteix aquesta informació

La Dra. Verdera agafa el relleu del Dr. Enric Vidal, que ha estat el cap de la Facultat els últims dos anys i que ha tornat a la direcció escolar. D’altra banda, el Dr. Salvador Vidal ha estat nomenat vicedegà, en substitució de la Dra. Maite Fuertes.

La professora Asunción Verdera ha estat nomenada degana de la Facultat d’Educació

Tal com explica ella mateixa, “a la Facultat d’Educació hi ha molts bons projectes endegats que cal prosseguir encoratjant i impulsant perquè continuïn endavant amb il·lusió i esforç; i cal seguir apostant per la coherència entre el que som, el que fem i el que diem a partir de tot allò que és propi de UIC Barcelona”.

Segons explica la doctora Verdera, el nou equip de la Junta de la Facultat, “seguint la filosofia i els valors que defineixen la UIC, vol endegar projectes que optimitzin la formació, els aprenentatges i el compromís social dels estudiants universitaris que han optat per la Facultat, i emprendre línies de treball que facilitin l’excel·lència acadèmica del professorat implicat en la formació inicial d’aquests futurs mestres”.

Asunción Verdera, doctora per la Facultat d’Humanitats, ha treballat vint-i-tres anys en l’ensenyament secundari com a docent i com a membre de direcció. A més a més, des del 2009 ha estat docent universitària i investigadora. Actualment forma part del grup de recerca Parentalitat, Igualtat i Conciliació de l’Institut d’Estudis Superiors de la Família (IESF) de UIC Barcelona, en què treballen temes relacionats amb la solidaritat intergeneracional, les polítiques familiars i la relació família i escola.