La professora d’Odontologia Núria Vallcorba rep el premi Santa Apolonia del Consell General de Dentistes d’Espanya

18/01/17
Comparteix aquesta informació

El Consell General de Dentistes d’Espanya ha atorgat en la seva Gala Anual de l’Odontologia i Estomatologia Espanyola el màxim guardó que atorga el Consell General a títol individual, el Premi Santa Apolonia, a la doctora Núria Vallcorba Plana, professora de l’Àrea de Periodòncia de la Facultat d’Odontologia de UIC Barcelona.

La professora d’Odontologia Núria Vallcorba rep el premi Santa Apolonia del Consell General de Dentistes d’Espanya

El Premi Santa Apolonia reconeix els dentistes que més han destacat en la seva trajectòria professional tant pels seus treballs com per la seva dedicació, així com per la seva contribució al prestigi i el desenvolupament de l’Odontologia al llarg de tota la seva vida professional.

La Dra. Vallcorba, en les seves paraules d’agraïment pel premi, va parlar de la importància de la formació contínua dels professionals de l’odontologia. Vallcorba és metgessa estomatòloga i doctora en Odontologia per la Universitat Complutense de Madrid, ha estat presidenta de la Societat Espanyola de Periodòncia (SEPA), professora del Màster de Periodòncia de UIC Barcelona i directora de la clínica Vallcorba.