La professora Fuentes presenta els resultats del projecte d’Investigadors Novells a Buenos Aires

03/05/18
Comparteix aquesta informació

Ha abordat una investigació sobre la competència comunicativa oral dels futurs mestres d’educació Infantil y Primària.

La professora Fuentes presenta els resultats del projecte d’Investigadors Novells a Buenos Aires

La professora Mariana Fuentes va realitzar una estància des del 20 de març fins al 20 d’abril a Buenos Aires, al Centro Interdisciplinario de Investigaciones en Psicología Matemática y Experimental (CIIPME) a on ha presentat el projecte d'Investigadors Novell. L'objectiu d'aquesta estada ha sigut continuar l'intercanvi iniciat en estàncies anteriors amb l'equip d'investigació que dirigeix la Dra. Celia Rosemberg al CIIPME.

Aquesta col·laboració es va produir degut als actuals anàlisis del grup GRADI (integrat actualment al grup consolidat SEI) dels resultats d’una investigació realitzada al marc d’un projecte d’Investigadors Novells. L’objectiu d’aquesta investigació era realitzar un diagnòstic de la competència comunicativa oral dels estudiants dels graus de Mestre d’Educació Infantil i Educació Primària, per a posteriorment planificar una intervenció per a la millora d’aquesta competència, clau en l’acompliment de la seva professió.

Entre les activitats realitzades durant l’intercanvi, destaca un Ateneu, que va comptar amb la participació de tots els investigadors de l’Institut. En aquest acte, Fuentes va presentar alguns resultats de la mencionada investigació sobre la competència comunicativa oral dels futurs mestres d’Infantil i Primària.