La professora Mariona Guerrero parla de la importància de la comunicació amb els pacients

26/04/17
Comparteix aquesta informació

Mariona Guerrero, professora del departament d’Infermeria de UIC Barcelona, va impartir una sessió anomenada “Comunicació amb els pacients” en la VI Jornada d’Infermeria i Fisioteràpia “Cuidar bé, cuidar sempre” celebrada al Campus de la Salut de la Universitat de Lleida el dimecres 5 d’abril. La jornada l’organitza la mateixa UdL juntament amb el Col·legi d’Infermeres i Infermers de Lleida i el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

La professora Mariona Guerrero parla de la importància de la comunicació amb els pacients

En la VI edició d’aquesta jornada dirigida a professionals d’infermeria i fisioteràpia, Mariona Guerrero, membre també de la Càtedra WeCare de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de UIC Barcelona, va dur a terme un taller sobre la importància i el paper clau de la comunicació amb els pacients.

Concretament, Guerrero va destacar aspectes com la confiança que genera en el pacient la bona comunicació amb l’infermer o el fisioterapeuta, en aquest cas. A més, es va referir a la comunicació no verbal, que “pot tenir molta influència en el pacient, perquè és un mirall que reflecteix la nostra actitud”.

L’objectiu d’aquesta jornada, a la qual van assistir prop de 300 persones, és destacar la importància del compromís personal per a l’adquisició d’habilitats professionals, pròpies de la infermeria i de la fisioteràpia, que garanteixin la millor cura de les persones, sigui quin sigui el seu moment vital.