La UIC celebrarà un simposi que busca promoure valors humanistes en l'empresa

22/01/14
Comparteix aquesta informació

El proper 28 de febrer, la Càtedra en Direcció per Missions i Govern Corporatiu de la UIC organitza a la Universitat el II simposi internacional "Empreses amb rostre humà", que busca promoure una visió humanista de l'empresa. Amb la participació d'acadèmics i de diferents directius de prestigi reconegut, el simposi vol fomentar una forma d'entendre l'empresa centrada en les persones i el sentit de transcendència.

La UIC celebrarà un simposi que busca promoure valors humanistes en l'empresa

“Tenim la inquietud per descobrir com millorar les organitzacions empresarials i fer-les més humanes –explica Carlos Rey, director de la Càtedra–, es tracta de veure com introduir la missió a l’empresa i fer que tots els empleats l’interioritzin i se la facin seva”. Amb aquesta idea, el simposi, que tindrà lloc el proper mes de febrer, pretén mostrar que l’humanisme empresarial és possible i que la revitalització dels valors humanistes en el món empresarial és molt necessària.

En l’edició anterior, que tingué lloc el passat mes de febrer, Miquel Bastons, director associat de la Càtedra, explicava que “la crisi convida les empreses a qüestionar alguns dels plantejaments amb què han funcionat en els últims anys i a proposar nous enfocaments i estils de gestió més humanistes i no només centrats en el benefici i en els indicadors financers”.

Aquesta vegada, el catedràtic de Filosofia de la Universitat de Navarra Alejandro Llano i el professor de la TiasNimbas Business School (Universitat de Tilburg, Països Baixos), Juan M. Serrano parlaran sobre economia, empresa i humanisme. En el vessant empresarial, exposaran la seva experiència en valors i direcció per missions Josep M. Pujol, president de Ficosa Internacional i president també del patronat d’aquesta universitat, així com directius d’altres grans multinacionals.

Aquest simposi és una de les múltiples activitats que desenvolupa la Càtedra en Direcció per Missions i Govern Corporatiu al llarg del curs, la finalitat de la qual és que es transmeti aquest nou estil empresarial a través de congressos, organització de conferències, taules rodones i activitats de divulgació.

Més informació sobre el Simposi i inscripcions.