La UIC dóna la benvinguda als nous alumnes

16/09/14
Comparteix aquesta informació

La UIC va donar ahir la benvinguda als alumnes de nou accés que comencen el curs acadèmic 2014-2015. Sota el lema «Món UIC. Explora un món sense fronteres» es va introduir els alumnes en la vida universitària i se'ls va explicar quins serveis ofereix la Universitat.

La UIC dóna la benvinguda als nous alumnes

La Dra. Belén Zárate, vicerectora de Comunitat Universitària, va inaugurar la jornada amb una sessió sobre els quatre valors al voltant dels quals gira tota la formació a la UIC: la persona com a centre, la recerca de la veritat, el compromís social i el prestigi professional.

Així mateix, van participar a l’acte l’advocat José María Marqués, que va parlar sobre l’esperit universitari  i el publicista Alejandro Luque, que es va centrar en el concepte de marca personal.

Marqués va fer èmfasi en com l’actitud que es pren davant els grans reptes que es plantegen a l’etapa universitària marcaran tota la seva vida professional. L’advocat va animar els nous alumnes a començar aquesta nova etapa amb il·lusió i a participar en les activitats culturals, socials i esportives que la universitat proposa.

Per la seva banda, Luque els va fer prendre consciència que a cada cosa que fan estan construint la seva pròpia marca i que per tant, els anys universitaris es presenten com una bona etapa per treballar aquesta marca. En aquest sentit, els va encoratjar a demanar ajuda al seu assessor, professors i companys.  

Al llarg de la jornada també es van  explicar quins serveis ofereix la Universitat i es va projectar un vídeo amb els punts clau que l’alumnat ha de conèixer a l’inici de curs.

Durant el descans, els nous alumnes van poder fer-se una foto amb els seus companys de titulació al photocall que es  va instal·lar al jardí del campus. També en van poder preguntar o apuntar-se en les activitats extraacadèmiques.

L’acte es va dividir en dues sessions. Al matí, hi van participar principalment alumnes de carreres que s’imparteixen al Campus Barcelona i, a la tarda, els alumnes del Campus Sant Cugat. Totes dues sessions van tenir lloc a l’Aula Magna de la UIC.