La UIC pren el relleu a la UVic en la coordinació dels Campionats de Catalunya Universitaris

10/10/14
Comparteix aquesta informació

La Universitat Internacional de Catalunya ha pres el relleu en la coordinació dels Campionats de Catalunya Universitaris, que el curs passat va anar a càrrec de la la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, en el marc de l'acte de cloenda de la 29a edició dels campionats, que va tenir lloc a Vic el 7 d'octubre passat.

La UIC pren el relleu a la UVic en la coordinació dels Campionats de Catalunya Universitaris

L’acte va estar presidit pel rector de la Universitat de Vic, Jordi Montaña, acompanyat per Ivan Tibau, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. En representació de la UIC hi va ser present el vicerector d’Ordenació Acadèmica i Professorat, Jaume Armengou.

Durant la sessió, el rector de la Universitat de Vic va fer el lliurament simbòlic a la UIC del relleu en la coordinació dels campionats del curs 2014-2015.

En l’edició passada van participar als Campionats de Catalunya Universitaris 2.353 estudiants de les dotze universitats catalanes, en esports d’equip i en esports individuals (889 en categoria femenina, 1.368 en categoria masculina i 96 en categoria mixta). Hi va haver 134 equips, en total, que van participar en les disciplines següents: bàsquet, handbol, futbol sala, futbol 11, futbol 7, hoquei sobre patins, waterpolo, vòlei, bàsquet 3x3, handbol de platja i futbol de platja.

Les competicions es van disputar en tretze poblacions catalanes diferents: Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Cerdanyola, Esplugues de Llobregat, Castelldefels, la Molina, Cambrils, el Vendrell, Sant Cugat del Vallès, Banyoles i Vic.