L’alumni Fernando Morales es gradua en el Master of Laws a Nova York

03/07/20
Comparteix aquesta informació

Es converteix així en el primer alumni de UIC Barcelona que finalitza aquest programa a través del conveni que té la Facultat de Dret amb la Saint John’s University de Nova York

L’alumni Fernando Morales es gradua en el Master of Laws a Nova York

Tot i un final de curs condicionat per la situació d’alerta sanitària a causa de la pandèmia, l’alumni Fernando Morales s’ha graduat en el Master of Laws a la Saint John’s University de Nova York. És el primer alumni de UIC Barcelona que finalitza aquest programa des que es va establir el conveni entre la Facultat de Dret amb aquesta universitat nord-americana i, a més a més, ho ha fet amb èxit: ha estat inclòs en la llista del degà i ha obtingut el premi a l’excel·lència en l’assignatura de Recerca Legal, Anàlisi i Redacció.  

“Haver superat els requisits acadèmics d’un programa tan exigent, en un entorn multicultural i amb aquests reconeixements al meu esforç, suposa una gran satisfacció personal”, afirma Morales. L’alumni també descriu aquests darrers mesos com “un gran repte”, pel fet d’estar allunyat de la família i els amics enmig de la crisi del coronavirus, però explica que el seu optimisme “ha jugat un paper essencial per superar la situació”.

Morales, que assegura que mai no podrà oblidar “la imatge dels carrers de Manhattan sense gent”, ha decidit continuar a Nova York per complementar la seva formació, en aquest cas, amb un MBA: “Com a advocat, la capacitat d’entendre les necessitats dels teus clients és essencial i poder aportar un enfocament i assessorament integral és tot un avantatge”.  

El conveni entre UIC Barcelona i la Saint John’s University de Nova York es va establir el 2019 i ofereix als alumnes  del Grau en Dret la possibilitat de cursar durant un any el Master of Laws (LL.M) a Nova York. Es tracta d’un programa de postgrau en Dret amb reconeixement internacional al qual molt poques universitats espanyoles tenen accés directe com el té UIC Barcelona. Després de fer aquest curs, els estudiants podran presentar-se al Bar Exam que, en cas d’aprovar-lo, els permetria exercir als Estats Units.