L’alumni Pau Gálvez, finalista del premi nacional Infermeria en Desenvolupament 2015

23/10/15
Comparteix aquesta informació

Pau Gálvez, alumni d’Infermeria (2015) i alumne del postgrau en Patient Advocacy de UIC Barcelona, ​​ha estat un dels dos finalistes seleccionats, d’entre més de dues-centes candidatures, per al premi que cada any atorga la revista Enfermería en Desarrollo del sindicat SATSE.

L’alumni Pau Gálvez, finalista del premi nacional Infermeria en Desenvolupament 2015

Gálvez es va presentar a la convocatòria amb el seu treball de fi de grau, centrat en l’establiment de mètodes i protocols adequats a les necessitats d’automedicació dels pacients oncològics: “El paper de la infermeria en el nou sistema de salut centrat en la persona - Disseny i construcció d’un material educatiu per a l’autocontrol del dolor en pacients oncològics mitjançant la metodologia de la healt literacy”.

Aquest mes d’octubre ha començat a posar en pràctica el projecte a l’Institut Català d’Oncologia (ICO). En els propers mesos durà a terme un estudi qualitatiu de necessitats dels pacients per, posteriorment, preparar un material educatiu adaptat a les pautes establertes pels principals experts en el camp de la health literacy. L’objectiu és publicar-lo i avaluar si disminueix la prevalença del dolor en els pacients. En aquest sentit, Gálvez és clar: “Vull aconseguir crear un material educatiu que millori la qualitat de vida dels pacients”. Els premis s’entregaran el proper 26 de novembre al teatre Fernando de Rojas del Círculo de Bellas Artes de Madrid.