L’emprenedor Christian Enestrom comparteix la seva experiència amb els alumnes del Master’s Degree in Entrepreneurship

11/11/15
Comparteix aquesta informació

Christian Enestrom, cofundador i director general d’Hotel Ninjas, va impartir el 27 d’octubre una sessió als alumnes del Master’s Degree in Entrepreneurship, Innovation and Technology sobre la seva experiència com a emprenedor.

L’emprenedor Christian Enestrom comparteix la seva experiència amb els alumnes del Master’s Degree in Entrepreneurship

Hotel Ninjas és un sistema web pensat per a la gestió d’hotels i el lloguer d’apartaments. L’any passat Booking.com el va comprar. Anteriorment a aquest projecte, Christian Enestrom havia cofundat l’empresa Speeb, una plataforma de distribució de continguts, projecte amb el qual va participar en la primera edició del programa Wayra, a Barcelona.

Al llarg de la sessió, Enestrom va parlar dels tres reptes més grans de lideratge als quals s’ha hagut d’enfrontar com a emprenedor. D’aquests desafiaments, Enestrom va explicar que la seva conclusió és que no cal tenir tot el coneixement per emprendre, sinó saber fer aliances estratègiques amb persones i organitzacions que complementin el que un sap.

També és fonamental desenvolupar metes importants i ambicioses, i mesurar-les contínuament. I, finalment, va manifestar que la clau és desenvolupar una passió per aprendre, i alhora entendre que diferents contextos requereixen diferents adaptacions (de rols, d’estils de lideratge) en l’emprenedor.

Christan Enestrom té un MBA per l’IESE Business School i és llicenciat en Economia de l’Empresa per la Universitat Di Tella de Buenos Aires, Argentina. A més a més, va treballar a Trovit durant l’any 2010 i com a consultor de gestió per STRAT Consulting entre el 2005 i el 2009.