L’ESARQ i el Col·legi de Geògrafs signen un conveni de col·laboració

10/12/14
Comparteix aquesta informació

L’escola d’arquitectura de la UIC ha signat un conveni de col·laboració amb el Col·legi de Geògrafs. Amb aquest acord, tots els col·legiats del Col·legi de Geògrafs gaudiran d’un 10 % de descompte en el Màster en Regeneració de Territoris Intermedis de l’ESARQ. 

El màster aporta bases metodològiques per regenerar paisatges contemporanis de naturalesa híbrida i en transformació, mitjançant el projecte integrat d’àmbit regional i local.

La denominació territoris intermedis ens remet a un nou posicionament tècnic i intel·lectual davant de reptes complexos, com ara la preservació d’àmbits territorials de valor cultural, la regeneració de sectors de ciutat informal, el reciclatge de sistemes urbans de baixa densitat, el disseny de corredors fluvials metropolitans o la transformació de carreteres en vies cíviques. Per a aquest propòsit són necessaris instruments alternatius i, sobretot, un nou perfil tècnic mediador capaç d’integrar amb visió estratègica el disseny de la comunitat i el disseny de la regió.