L’ESARQ-School of Architecture, nou membre de l’Associació Europea per a l’Ensenyament de l’Arquitectura i la Xarxa Europea de Degans d’Escoles d’Arquitectura

29/03/17
Comparteix aquesta informació

L’ESARQ-School of Architecture ha estat acceptada per integrar-se com a membre en l’EAAE, l’Associació Europea per a l’Ensenyament de l’Arquitectura (European Association for Architectural Education), i l’ENHSA, la Xarxa Europea de Degans d’Escoles d’Arquitectura (European Networks of Heads of Schools of Architecture).

L’ESARQ-School of Architecture, nou membre de l’Associació Europea per a l’Ensenyament de l’Arquitectura i la Xarxa Europea de Degans d’Escoles d’Arquitectura

Formada l’any 1975, l’Associació Europea per a l’Ensenyament de l’Arquitectura és una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure la qualitat de l’ensenyament de l’arquitectura i el disseny urbà. L’Associació proporciona un fòrum per a la generació i l’intercanvi d’informació sobre els aspectes de l’ensenyament de l’arquitectura i la recerca arquitectònica. Avui dia, l’EAAE té entre els seus membres més de 140 escoles d’arquitectura europees i internacionals, que representen uns 5.000 professors i més de 120.000 estudiants.

La Xarxa Europea de Degans d’Escoles d’Arquitectura és una iniciativa dels degans i el coordinadors de programes acadèmics de 85 escoles europees d’arquitectura per contribuir a la definició, la configuració i l’establiment de l’Espai Europeu d’Educació Superior (European Higher Architectural Education Area) (EHAEA). La seva ambició és contribuir a la millora de la qualitat dels estudis arquitectònics a Europa i garantir un entorn d’educació arquitectònica més atractiu.