L'Escola de Doctorat dona la benvinguda a uns 80 doctorands de diversos països

01/02/20
Comparteix aquesta informació
L'Escola de Doctorat va obrir dissabte passat 1 de febrer el nou curs acadèmic 2019-2020 amb una sessió de benvinguda dirigida a alumnes i directors de tesis.
L'Escola de Doctorat dona la benvinguda a uns 80 doctorands de diversos països
En la jornada, van participar-hi uns 80 doctorands, procedents d'estudis com Arquitectura, Economia, Dret, Comunicació, Educació, Humanitats i Ciències de la Salut, i provinents de diferents ciutats espanyoles i de diversos països, com ara Egipte, Turquia, l’Índia, l'Iraq, Mèxic, Veneçuela, Sèrbia i l’Equador.
 
La sessió va començar amb una benvinguda a càrrec de la Dra. Núria Casals, directora de l'Escola de Doctorat, que va exposar el plantejament actual dels estudis de Doctorat. A continuació, la Dra. Marta Gámiz, gestora de centre, va explicar als doctorands aspectes acadèmics de caràcter general i comuns a tots els programes.
 
Posteriorment, els assistents van tenir ocasió de conèixer-se i compartir les seves inquietuds com a nous doctorands.
 
Finalment, els assistents es van distribuir, segons els programes de doctorat, en una sessió particular amb els membres de la Comissió Acadèmica de Doctorat (CAD), en la qual es van explicar les particularitats de cada programa.