L’ICF i UIC Barcelona signen un conveni de col·laboració per potenciar la formació en emprenedoria

07/03/16
Comparteix aquesta informació

L’entitat financera pública col·laborarà en la primera edició del Màster in Entrepreneurship, Venture Capital and Private Equity organitzat per la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de la universitat.

L’ICF i UIC Barcelona signen un conveni de col·laboració per potenciar la formació en emprenedoria

L’Institut Català de Finances (ICF) i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) han signat un conveni de col·laboració per potenciar la formació en l’àmbit de l’emprenedoria i el finançament especialitzat en capital risc com a via per a diversificar les fonts de finançament per als projectes empresarials.

Fruït del conveni subscrit entre ambdues institucions, l’ICF col·laborarà en la primera edició del Màster in Entrepreneurship, Venture Capital and Private Equity organitzat per la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de la universitat. L’Entitat financera pública catalana hi aportarà el seu coneixement i experiència de més de 30 anys treballant en aquests àmbits.

L’acord, signat pel rector de UIC Barcelona, Xavier Gil, i el conseller delegat de l’ICF, Josep-Ramon Sanromà preveu la participació de professionals de l’ICF com a formadors en el Màster i la realització conjunta de casos d’estudi. Pel que fa als estudiants, el conveni inclou la possibilitat de concessió de beques i la realització de pràctiques curriculars a l’Entitat financera pública, així com també condicions avantatjoses per als professionals de l’ICF que vulguin cursar el Màster.

UIC Barcelona impartirà aquest Màster in Entrepreneurship, Venture Capital and Private Equity en el seu campus de Barcelona partir del proper mes d’octubre. Serà íntegrament en anglès i finalitzarà el mes de juliol de 2017.

El programa, dividit en dos semestres, inclou formació en Entrepreneurship, Strategy & Business Modelling; Technology, Innovation & Leadership; Advanced Corporate Finance-Private Equity; Entrepreneurial; Financing-Venture Capital; Social Entrepreneurship; Marketing; Legal and Taxation; Financial Management and Reporting Systems; així com també la realització de pràctiques en empreses i l’elaboració d’un Business Plan com a projecte final.