L'IESF participa en l'estudi mundial sobre la situació de la família elaborat per The World Family Map

13/07/14
Comparteix aquesta informació

Els resultats del World Family Map (WFMP) es comuniquen anualment i, aquest any, el lloc escollit és la UIC. La comunicació dels resultats es farà els propers 24 i 25 de setembre de 2014 en el marc del II Congrés Família i Societat, organitzat per l'Institut d'Estudis Superiors de la Família (IESF).

L'IESF participa en l'estudi mundial sobre la situació de la família elaborat per The World Family Map

The World Family Map Project (WFMP) és una iniciativa de recerca internacional promoguda per la Universitat de Virgínia, Child Trends i l’Institute of Marriage and Family Canada (IMFC). El seu objectiu és desenvolupar un mapa amb 20 indicadors internacionals sobre la salut de la família i posar el punt de mira en quatre fortaleses familiars: estructura familiar, cultura familiar, procés familiar i benestar econòmic.

El WFMP pretén fer un seguiment mitjançant bases de dades internacionals com Demographic and Health Surveys (DHS) i The Integrated Public Use Microdata Series International (IPUMS).

El projecte inclou l’estudi de països pertanyents a les regions d’Àsia, Europa, Orient Mitjà, Nord Amèrica, Oceania, Llatinoamèrica i Àfrica subsahariana.

L’objectiu final és proporcionar informació valuosa i coneixements globals als investigadors, periodistes, polítics i també a organitzacions no governamentals (ONG) que treballen en temes relacionats amb la família i el desenvolupament.

Els resultats del WFMP es comuniquen anualment i aquest any el lloc escollit és la UIC. La comunicació dels resultats es farà els propers 24 i 25 de setembre de 2014 en el  marc del II Congrés Família i Societat organitzat per l’IESF.

http://worldfamilymap.org/2014