L'Institut Albert Jovell de Salut Pública i Pacients, present a VI Congrés Nacional d'Atenció Sanitària al Pacient Crònic

25/04/14
Comparteix aquesta informació

Emilia Arrighi, responsable de recerca de l'Institut Albert Jovell de Salut Pública i Pacients de la UIC, va presentar els resultats de l'estudi «Itinerari del Pacient Crònic» al VI Congrés Nacional d'Atenció Sanitària al Pacient Crònic, que va tenir lloc a Sevilla el 27 de març passat.

L'Institut Albert Jovell de Salut Pública i Pacients, present a VI Congrés Nacional d'Atenció Sanitària al Pacient Crònic

En la presentació, Arrighi va posar en relleu les necessitats assistencials de persones afectades per malalties cròniques i dels seus familiars. L’estudi està avalat pel Fòrum Espanyol de Pacients i va rebre el suport d’Esteve.

També durant el congrés es va celebrar per primera vegada la I Conferència Nacional de Pacients Actius, que va organitzar un premi de microrelats i de poesia en memòria del Dr. Albert Jovell. Dissabte 28, la Dra. Maria Dolors Navarro, directora de l’Institut, va lliurar el premi al guanyador. Per a l’ocasió es va editar un petit llibre amb els textos seleccionats que van participar al concurs.

Vídeos:

Jornada de memòria per a Albert Jovell

Ponència Emilia Arrighi 

Estudi Itinerari del Pacient Crònic