L'Institute for Multilingualism celebra el tercer seminari anual de recerca

30/03/17
Comparteix aquesta informació

El seminari, que va tenir lloc a UIC Barcelona el 24 de març passat, té l’objectiu de difondre la investigació que s’està duent a terme i de promoure l’intercanvi d’experiències entre el professorat que ofereix docència en anglès a la Universitat.

L'Institute for Multilingualism celebra el tercer seminari anual de recerca

Aquest any hi han participat investigadors de l’Institute for Multilingualism, la Facultat d’Educació i el grup de recerca DEMOS  de la Universitat de Navarra i la Universitat del País Basc.

Dins del marc del seminari hi va haver dues conferències: Preparing for internationalisation: Support for teaching staff, a càrrec de la professora Ruth Breeze, i Interview data in discourse studies: On the interpretive and functional use of active interviews in interpretive and functional discourse analyses, a càrrec del professor Jan Zienkowski, els dos de la Universitat de Navarra.

Amb aquest acte, per tercer any consecutiu, l’Institute es consolida com a centre investigador en l’àmbit de l’aprenentatge i adquisició de llengües estrangeres a UIC Barcelona.