Lorente presenta el seu nou projecte 'Piensa, es gratis'

09/04/13
Comparteix aquesta informació

Joaquín Lorente va presentar a la UIC el lloc web del seu últim llibre, «Pensa, és gratis», amb el qual va convidar els alumnes de la Facultat de Ciències de la Comunicació a col·laborar en el projecte, el dilluns passat, 8 d'abril.

Lorente presenta el seu nou projecte 'Piensa, es gratis'

La iniciativa, creada pel mateix Lorente i dirigida per Marta Naval, periodista de Ràdio 4 RNE, pretén ser un espai a la xarxa on recollir opinions, pensaments i tendències amb l’única finalitat de fer pensar. El web ja té més de 700.000 visites diàries i gairebé dos milions de seguidors al Facebook.

Com els mateixos creadors expliquen “Piensa, es gratis és un nou lloc nascut per ajudar-nos a pensar amb notícies, vídeos, art, jocs i qualsevol cosa que ens ajudi en el nostre dia a dia”.

Lorente va presentar el projecte com una eina útil per als alumnes que tinguin inquietuds i “alguna cosa a dir”, ja que els ofereix un escenari idoni perquè puguin difondre les seves idees.

Així mateix, el publicista va aprofitar la presentació per remarcar als assistents que com a comunicadors en potència han triat una professió en la qual es necessita públic i que aquest és l’objectiu que han de buscar.