Lunet Facility Services renova la col·laboració amb UIC Barcelona per al fons de beques destinat a estudiants refugiats

25/01/19
Comparteix aquesta informació

UIC Barcelona ha renovat, un any més, el conveni de col·laboració amb Lunet Solidari, una iniciativa de Lunet Facility Service, per donar 9.000 euros al programa de beques de la Universitat. La beca es destinarà a l’estudiant sirià Mohammad Jamal Abo Ora, que actualment cursa el Grau en Odontologia.

Lunet Facility Services renova la col·laboració amb UIC Barcelona per al fons de beques destinat a estudiants refugiats

“Aquesta beca m’ha salvat la vida” —va confessar l’alumne en una entrevista amb Betevé fa uns mesos. “Em fa molta alegria aixecar-me cada dia i saber que vaig a la universitat a treballar amb els meus companys i fent una cosa que m’agrada molt”.

El programes de beques per a estudiants refugiats és una iniciativa de la Universitat juntament amb Lunet Facility Services en sintonia amb la vocació de servei a la societat que totes dues institucions comparteixen, per contribuir a pal·liar el drama que pateixen els refugiats que busquen asil a Europa. Convençuts que només l’educació aconseguirà reconstruir els països que pateixen els efectes de la violència, UIC Barcelona va activar el programa l’any acadèmic 2015-2016.

Lunet Solidari és una iniciativa solidària de Lunet Facility Services que dona suport a projectes en col·laboració amb entitats amb les quals comparteix valors com la solidaritat, la igualtat o el respecte.