Maria Pujol presenta la seva recerca a Bergen (Noruega)

21/11/16
Comparteix aquesta informació

La professora de la Facultat d’Educació a UIC Barcelona va presentar un projecte sobre com podem incorporar la natura en els estudis dels infants catalans, durant les  jornades del grup de recerca NaChiLit, que van tenir lloc a Bergen (Noruega) el 26 i 27 d’octubre.

Maria Pujol presenta la seva recerca a Bergen (Noruega)

La recerca es titula “Studying contemporary children's books in Catalan with poems featuring animals, using a nature celebration/problematizing and anthropocentric/biocentric horizon matrix”. Com diu la professora Pujol l’objectiu és “analitzar la presència de la natura en bestiaris infantils catalans, fent servir la matriu de NaChiLit. Aquesta matriu es fonamenta en els paràmetres de celebració o problematització de la natura, i de punts de vista antropocèntrics o biocèntrics de la natura”.

NaChiLit (Nature in Children’s Literature) és un grup de recerca creat per la Facultat d’Eduació de Bergen University College. El lidera la professora Nina Goga, la qual acollirà  Pujol Valls el pròxim semestre durant l’estada de recerca que hi farà per treballar amb el grup NaChiLit. A les jornades, la professora Pujol va poder conèixer els altres membres del grup i els seus projectes.

Per trobar més informació sobre NaChiLit, visiteu l’enllaç del blog del grup.