Marta Trapero-Bertran, coautora d'un llibre que analitza la decisió multicriteri en l'àmbit sanitari

22/02/19
Comparteix aquesta informació

El llibre El Análisis de Decisión Multi-Criterio en el ámbito sanitario es va presentar el 14 de febrer passat a la Jornada de Debat "L'Anàlisi de Decisió Multi-Criteri (ADMC) en l'àmbit sanitari" organitzat per la fundació Weber i que va tenir lloc a Madrid. A la presentació, va participar-hi com a ponent la Dra. Marta Trapero-Bertran, directora de l'Institut de Recerca en Avaluació i Polítiques Públiques (IRAPP).

Marta Trapero-Bertran, coautora d'un llibre que analitza la decisió multicriteri en l'àmbit sanitari

L'obra aporta una visió acadèmica, clínica i de gestió sobre els paràmetres clínics i no clínics. El llibre ofereix un marc exhaustiu que aborda tant l'aspecte teòric de l'Anàlisi de la Decisió Multi-Criteri com les aplicacions pràctiques a nivell nacional i internacional i, a més a més, conté un compendi de recomanacions per potenciar-ne la utilitat. L'estudi busca ser un producte intermedi entre un manual i un full de ruta per ajudar decisors, investigadors i clínics a comprendre la utilitat de l’ADMC.

"L'obra es va plantejar d'una manera coral, per aportar la visió d'una desena de prestigiosos economistes de la salut del panorama nacional amb experiència acadèmica de clínica o de gestió", va assegurar Hidalgo Vega, president de la Fundació Weber.

La Dra. Marta Trapero-Bertran, directora de l'Institut de Recerca en Avaluació i Polítiques Públiques, va participar en l'elaboració de l'obra juntament amb catorze experts més en aquest àmbit.