Més de 400 persones a la VI Jornada d'Actualització en Odontologia

11/10/13
Comparteix aquesta informació

La Facultat d'Odontologia organitza la jornada des de fa sis anys amb la finalitat d'incentivar la renovació de coneixements constant dels professionals dels diferents camps de l'odontologia. La present edició va tenir lloc el 5 d'octubre passat al Campus Sant Cugat.

Més de 400 persones a la VI Jornada d'Actualització en Odontologia

La novetat d’aquesta edició va ser que per primer cop la jornada era oberta a tot el públic. Així, a més de professors, alumnes i Alumni de la Facultat, a la jornada, hi van participar professionals del sector de l’odontologia.

En total, més de 430 persones van assistir a les conferències pronunciades per quaranta-vuit ponents. A més, tretze alumnes que ja havien presentat una comunicació en diferents congressos i que havien estat premiats van poder presentar-la als assistents.

Patrocinada per vint-i-tres empreses relacionades amb la industria odontològica, la jornada es va dividir en diferents seccions, segons el camp odontològic al qual feien referència les conferències: odontòlegs, auxiliars i higienistes, i tècnics dentals. També hi va haver demostracions i tallers.

Durant la jornada, a més, es va entregar el Premi Miquel Cortada a l’Excel·lència Científica del curs 2012-2013 a l’alumna del Màster en Odontopediatria Integral Josefina Garcia Binimelis.