Més de mil persones a la graduació de la primera promoció del Grau en Odontologia

29/07/14
Comparteix aquesta informació

Un any més, els jardins del Campus Sant Cugat van acollir l'acte de graduació de la Facultat d'Odontologia de la UIC. Aquest any es graduava la primera promoció del Grau en Odontologia, després que l'any 2009 la llicenciatura s'adaptés a l'espai europeu d'educació superior. Juntament amb els 84 estudiants de grau, rebien el títol 70 alumnes més de màsters i postgraus, residències clíniques i doctorats.

Més de mil persones a la graduació de la primera promoció del Grau en Odontologia

Els nous graduats, provinents de 18 nacionalitats diferents, van ser representats per Victor Díez, els de grau; per Vicente Platón, els de postgrau, i per Cristina Cuadros, els de doctorat. Tots ells, al seu torn, van ser apadrinats pel Sr. Antoni Gómez president del Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC)

L’acte el va presidir el degà de la Facultat d’Odontologia, el Dr. Lluís Giner, que va felicitar els ja Alumni UIC i els va animar a treballar amb professionalitat i excel·lència,  i a no deixar d’actualitzar-se. En aquest sentit, va assegurar que les portes de la universitat continuen obertes per a ells. També els va animar que, en la mesura de les seves possibilitats, continuessin participant en alguns projectes solidaris, ajudant els més desafavorits.

Referint-se específicament als alumnes de grau, els va glossar breument dos dels grans canvis que ha suposat l’adaptació de la llicenciatura a grau: un 30% més de pràctiques i el treball de final de grau. Giner es va congratular amb els alumnes perquè més del 90% havien aconseguit superar aquest treball i l’adquisició de competències que comporta amb qualificacions de notable o excel·lent.

Després del lliurament de diplomes a tots els graduats i postgraduats, i de les paraules d’agraïment dels delegats de curs, Giner va clausurar l’acte, que va acabar amb un petit refrigeri per a tots els assistents.