Mig centenar d’alumnes participen en el primer #SummerUICBarcelona

16/07/17
Comparteix aquesta informació

Entre el 10 i el 14 de juliol, alumnes de batxillerat han tingut l’oportunitat de formar-se amb prestigiosos professionals del món de l’empresa i l’emprenedoria i del món de la medicina i la salut. Era la primera setmana de formació #SummerUICBarcelona, la nova universitat d’estiu.

Mig centenar d’alumnes participen en el primer #SummerUICBarcelona

Era la primera vegada que s’organitzava aquesta setmana de formació. En total, mig centenar d’alumnes, de vint-i-set escoles i instituts diferents, han pogut endinsar-se en el que volen que sigui el seu somni professional, a través d’un dels dos cursos: “Vull ser emprenedor”, d’introducció a l’empresa i l’emprenedoria, o “Vull dedicar-me a la salut”, d’introducció a la medicina i la salut. 

Al matí es van fer quinze sessions teòriques i a la tarda hi havia tallers i sessions més pràctiques. El curs incloïa visites a empreses i centre sanitaris –com les realitzades a Cobega o al Consorci Sanitari de Terrassa–, tallers, activitats culturals i de formació i taules rodones i ha durat gairebé 30 hores lectives.

Durant les sessions amb professionals de prestigi, els alumnes han tingut l’ocasió d’assistir a ponències d’empresaris i metges de gran nivell com Leopoldo Abadía, Antoni Abad, Paco Solé Parellada, Nuria Chinchilla, Antonio González Barros, Rafael Barraquer, Antonio Clarós, Boi Ruiz, Josep Maria Serra Renom, etc.

Entre d’altres poblacions, els participants han vingut de Barcelona, Tarragona, Tortosa, Mallorca, Eivissa i Tenerife.