Miguel Ángel Cazcarra, nou president del Patronat de UIC Barcelona

12/09/17
Comparteix aquesta informació

Josep Maria Pujol, president de Ficosa Internacional, dona el relleu natural a Cazcarra, després de dinou anys al capdavant del Patronat d’aquesta institució privada.

Miguel Ángel Cazcarra, nou president del Patronat de UIC Barcelona

El Patronat Universitari de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona), va acordar en la sessió del dimarts 5 de setembre el nomenament del senyor Miguel Ángel Cazcarra com a nou president del Patronat, càrrec que fins aquesta data assumia el Sr. Josep M. Pujol, president de Ficosa Internacional.

Miguel Ángel Cazcarra, vocal del Patronat fins a la data, n’assumeix la presidència i dona continuïtat al projecte de la Universitat, fundada el 1997 per la Fundació Familiar Catalana. Es tracta d’un relleu natural després de dinou anys de Josep Maria Pujol al capdavant del Patronat. Cazcarra (Barcelona, ​​1958) està casat, és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i és empresari del sector del transport i dirigent de diverses organitzacions empresarials.

Josep Maria Pujol ha estat una persona crucial per al creixement i desenvolupament de UIC Barcelona que, en només vint anys, ha aconseguit situar-se entre les tres millors universitats privades sense ànim de lucre d’Espanya.