Mn. Joan Costa: «Cal mostrar la bellesa de la nostra fe»

14/11/14
Comparteix aquesta informació

El divendres 7 de novembre es van inaugurar les I Jornades per a Mestres de Religió, que organitza la Facultat d'Educació de la UIC. La primera conferència col·loqui la va impartir Mn. Joan Costa, rector de la parròquia de la Mare de Déu de Betlem de Barcelona i professor de la Facultat de Teologia de Catalunya.

Mn. Joan Costa: «Cal mostrar la bellesa de la nostra fe»

La sessió inaugural d’aquestes jornades organitzades per la Facultat d’Educació va ser impartida per Mn. Joan Costa. El rector de la parròquia de la Mare de Déu de Betlem de Barcelona va voler donar les claus per fer arribar l’Evangeli a tot el món. En la conferència, titulada “L’alegria de comunicar l’Evangeli”, el professor de Teologia va convidar els assistents a reflexionar sobre el paper de cadascú a l’hora de transmetre l’Evangeli. “Alguna cosa no devem fer bé –va dir– quan veiem que hi ha tan poca gent que practica i que, sociològicament, la religió està tan poc estesa”.

Les I Jornades per a Mestres de Religió neixen amb la finalitat d’aprofundir i buscar recursos didàctics per a l’ensenyament de la religió catòlica a l’escola. Està orientada als mestres d’educació infantil i primària, professors de secundària, i catequistes.

Les jornades conclouran el dissabte 22 de novembre amb la conferència que impartirà monsenyor Sebastià Taltavull –bisbe auxiliar de Barcelona– sobre què espera l’Església d’un professor de religió.