Mons. Fernando Ocáriz, prelat de l’Opus Dei, visita les instal·lacions del Campus Sant Cugat

17/07/17
Comparteix aquesta informació

Amb motiu de la visita pastoral per la península Ibèrica, Mons. Fernando Ocáriz, actual prelat de l’Opus Dei, va ser a Barcelona, on va tenir l’ocasió de reunir-se amb milers de persones. Una de les visites que va fer va ser al Campus Salut de la nostra universitat, a Sant Cugat.

Mons. Fernando Ocáriz, prelat de l’Opus Dei, visita les instal·lacions del Campus Sant Cugat

Mons. Ocáriz va ser a UIC Barcelona per beneir l’ampliació de la Clínica Universitària d’Odontologia, uns nous equipaments amb 88 boxes.

D’altra banda, aprofitant l’estada a la Universitat, també va visitar el Centre Integral de Simulació Avançada que es va inaugurar fa cosa d’un any, guiat per la vicedegana d’Infermeria, Cristina Monforte, i d’altres professors, així com alumnes que, amb simpatia, li van explicar les seves experiències fent pràctiques en aquelles sales.

El prelat de l’Obra va poder saludar professors i personal de la Universitat i va tenir una reunió breu al nou auditori del Campus. Allí, espontàniament, li van explicar anècdotes i coses de la universitat: Montserrat Gas va parlar sobre l’Institut d’Estudis Superiors de la Família que dirigeix; Alberto Canals, director de projectes estratègics, sobre la futura clínica de cures pal·liatives, etc.

Durant aquella estona, Mons. Ocáriz va animar els assistents, fent-ho extensiu a tota la Universitat, a seguir amb l’alegria i l’optimisme i a viure la unitat: “Que estigueu molt units. És importantíssim que eviteu les tensions” i, mencionant una cita de sant Josepmaria, va afegir que “més val una solució acceptable, que una falta de caritat”.